Deva | Viceprimar greu de schimbat din funcție

Data publicării:
18viceprimar

Răzvan Mareș, membru PSRO, rămâne în continuare viceprimar al municipiului Deva. Inițiativa edilului Florin Oancea de a-l schimba din funcție s-a lovit de refuzul consilierilor locali care nu au aprobat această propunere. Primarul a intenționat, de asemenea, să îl îndepărteze din funcție și pe celălalt viceprimar, dar consilierii locali nici măcar nu au votat trecerea acestui punct pe ordinea de zi.

Ședința care se anunța a fi una cu scântei la consiliul local Deva s-a desfășurat la fel de liniștit ca de obicei. Doar 15 din cei 21 de consilieri au fost prezenți. Au lipsit toți membrii PSD.

”Pentru prima dată în ultimii 7-8 ani de zile într-o ședință ordinară a consiliului local Deva grupul consilierilor, în număr de 6, în frunte cu viceprimarul Ovidiu Moș, nu s-a prezentat. Ai obligația să te prezinți la o ședință ordinară și la toate ședințele care sunt convocate, a declarat Florin Oancea, primar Deva

Edilul Florin Oancea a suplimentat ordinea de zi a ședinței cu o propunere de înlocuire din funcție a viceprimarului PSD Ovidiu Moș. Consilierii locali au refuzat să discute propunerea. În ceea ce privește inițiativa de revocare din postul de viceprimar a lui Răzvan Mareș, aceasta a picat la vot, iar formula de conducere a administrației locale din Deva rămâne aceeași.

”Nu vom bloca, domnule primar, așa cum ați specificat dvs, consiliul local, vom vota proiectele bune pentru Deva, dar vom fi atenți la restul proiectelor, inclusiv la organigramă”, a declarat  Răzvan Mareș, viceprimar Deva

Florin Oancea a devenit primar după alegerile parțiale din toamna anului trecut. Fostul edil, Mircea Muntean, a fost încarcerat pentru a ispăși o pedeapsă de 6 ani de închisoare pentru fapte de corupție și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

reporter: Andrada Velciov/ operator: Tiberiu Mariș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri