Sari la conținut

Dezamăgit de atitudinea jucătorilor

Antrenorul lui ACS Poli nu a fost deloc încântat de egalul de pe teren propriu cu Gaz Metan (1-1). Ionuț Popa consideră că elevii săi nu au fost suficient de concentrați și au risipit o șansă bună de a obține trei puncte mari. Și jucătorii știu că au trecut pe lângă un succes important.

„Când mă gândesc la superficialitatea jucătorilor mei și la lipsa de responsabilitate, clară, crasă. Au avut 1-0 și om în plus, trebuiau să plimbe adversarul până să îi scoată fotbalul din cap, ei au încercat să joace decisiv, au stat la marcaj distanțat de jucători. Sunt atât de supărat pe ei încât i-am certat ca niciodată”, a spus, la final, Ionuț Popa.

„Nu poți să fii fericit când iei gol așa... alții se chinuie să dea un gol după un corner bine bătut, noi luăm după unul prost bătut... nu poți să fii fericit când iei asemenea gol”, admite și Marius Croitoru, căpitanul alb-violeților.

„Cursul firesc al meciului ar fi trebuit să curgă în favoarea noastră, dar nu am fost concentrați am luat gol pe o greșeală și consider că am pierdut două puncte mari astăzi”, a completat și Cătălin Doman, marcatorul primului gol din 2017.

Tehnicianul alb-violeților a subliniat importanța următoarelor jocuri și atrage atenția că echipa pe care o pregătește nu mai are voie să facă mulți pași greșiți.

„Nu e loc de lamentări, la Timișoara e foc continuu. Vom juca cu toată ardoarea până în ultima etapă, iar jucătorii care nu înțeleg acest lucru nu au ce să caute aici”, a mai spus Popa.

După 22 de runde ACS Poli și ASA ocupă pozițiile direct retrogradabile, ambele cu 9 puncte. Cele două se întâlnesc, vineri, la Cluj-Napoca, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu