Diferența s-a făcut în ultimele 10 minute

Data publicării:
icim u cluj
ICIM Arad nu a putut furniza surpriza în Cupa României. După ce au pierdut în tur, pe Someș, 80-67, arădencele s-au înclinat și în returul din sala „Victoria". Gazdele au început modest și după un prim sfert în care au marcat doar 8 puncte, s-au redresat de abia pe finalul primei reprize, insufficient însă pentru a nu rămâne în spate, la -7, 27-34. Galben-albastrele au revenit însă de la vestiare cu o altă atitudine și au făcut ca în ultimele zece minute oaspetele să aibă doar un singur punct avans, 43-44, după evoluția bună a lui Hadzovic și Nagy. Forcing-ul din sfertul 3 și-a pus însă amprenta pe final, iar clujencele au profitat și s-au desprins, decisiv, la 9 puncte, 51-60 și și-a asigurat locul în Final Eight.

„Facem unele lucruri destul de bine, doar că în seara aceasta nu a fost să fie. Au recuperat foarte multe mingi, în momente importante și asta ne-a costat la final”, a declarat Stacey Nolan, antrenorul celor de la Univ. Goldiș ICIM Arad.

„Cred că puteam câștiga, dacă am fi avut forță să ne luptăm și pe final. Din nefericire, nu am reușit o victorie, dar suntem gata să o facem în campionat”, a completat Morgan Stroman, de la Univ. Goldiș ICIM Arad.

„Nici un meci, din câte știu eu, Aradul nu l-a pierdut ușor. Mereu, după fiecare înfrângere se putea constata lupta mare”, a subliniat și Dragan Petricevic, antrenorul oaspetelor.

Andra Mandache de la U Cluj a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 18 puncte, în vreme ce de la gazd s-a evidențiat Jefimija Karakasevic, cu 12 puncte și 7 recuperări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri