24 de ore în bazinul de înot

Data publicării:
CONCURS INOT

Startul competiţiei care s-a desfăşurat pentru prima oară în urmă cu 21 de ani a fost dat sâmbătă dimineaţă, la ora 10.00.

"Noi avem două echipe, una de părinţi şi una de copii. Până acum ne-au bătut copiii de numa numa. Anul ăsta vrem să le arătăm că nu am îmbătrânit de tot", spune Stanca Măda, coordonatorul echipelor.

Competiţia s-a desfăşurat sub formă de ştafetă, iar fiecare concurent a înotat câte 30 de minute la fiecare 6 ore.

"Anul acesta avem 18 echipe, în total 245 de participanţi. Fiecare participant ar trebui să înoate două ore", afirmă organizatorul Ionuţ Horia.

Majoritatea înotătorilor amatori spun că aceasta este cea mai dificilă competiţie la care au participat. Opt înotători au venit la bazin în scaune cu rotile.

"Prin aceste competiţii noi suntem priviţi ca de la egal la egal. Nu suntem persoane cu dizabilităţi, suntem doar persoane. Înotăm şi, cu toate că înotăm doar cu braţele, e ceva foarte frumos pentru că putem să facem lucrul ăsta", spune Gheorghe Filip - preşedintele Asociaţiei Totul pentru Tine.

Cei mai rapizi concurenţi au primit cupe şi medialii, iar menţiuni speciale le-au fost înmânate celor mai tineri şi celor mai în vârstă participanţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri