A bătut gongul 

Data publicării:
FESTIVAL DRAMATURGIE


Festivalul de Dramaturgie Contemporană a revenit la Braşov după o pauză de un an. Vor fi şapte zile cu zece spectacole în care iubitorii de teatru au ocazia să vadă pe scenă cele mai bune piese din ultimii doi ani. Publicul braşovean va putea descoperi spectacole de top semnate de Alexandru Dabija, Ion Caramitru, Florin Piersic Jr. şi nu numai. Spectacolele pe texte contemporane sunt alese pe sprânceană şi vin de la teatre din Bucureşti şi din ţară.

Festivalul a debutat aseară când pe scena Teatrului Dramatic au urcat actorii Teatrului Naţional "Vasile Alecsandri" din Iaşi cu spectacolul "Acasă, în miezul verii".

Biletele se găsesc la casa de bilete a teatrului sau pe www.biletebrasov.ro. La unele spectacole s-au ocupat deja toate locurile, însă organizatorii au decis să dea bilete şi în picioare pentru că au avut foarte multe solicitări. Festivalul, aflat a 25-a ediţie se va termina sâmbătă, 30 noiembrie. Atunci va fi şi o decernare de premii pentru cea mai bună regie, cea mai bună scenografie, pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă. Juriul va fi format dintr-o echipă de mai mulţi actori, regizori şi critici de teatru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri