A început Cibin Fest, în Sibiu

Data publicării:
CIBIN FEST 270913

Berea a început să curgă râuri la toate dozatoarele pregătite pentru festival. În total, vizitatorii au de ales între opt sortimente de bere, iar preţurile variază între 4 şi 8 lei paharul.

La ediţia cu numărul trei a Cibin Fest participă 20 de producători de preparate tradiţionale nemţeşti, româneşti sau ungureşti, aşa că turiştii şi localnicii deopotrivă au avut un meniu bogat şi variat de unde să aleagă o cină pe măsură.

Atmosfera de petrecere este întreţinută permanent de către muzicieni, aduşi special din Germania pentru acest eveniment.

,,Acest festival este cel mai tare pe care l-am vazut! Am fost şi în Germania la asemenea festivaluri. Acesta este foarte autentic", spune Sandy Deac, unul dintre muzicienii invitaţi.

La fel ca fratele mai mare din Germania, Oktoberfest-ul din Sibiu are un parc de distracţii mobil, dar şi un spaţiu, rezervat pentru mâncare şi băutură, într-un cort gigant.

"Cibin Fest este una dintre manifestările mai noi. Are o tradiţie scurtă, dar bună. Anul acesta organizatorii ne-au surprins cu un cort imens, muzică de bună calitate", afirmă Klaus Iohannis, primarul Sibiului.

Distracţia continuă până duminică seara, când este programată închiderea celei de-a treia ediţii a Cibin Fest cu un foc de artificii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri