A început înscrierea pentru examenul de bacalaureat

Data publicării:
BAC

Diana Franţ a fost printre primii absolvenți care au venit la Colegiul Nicolae Titulescu pentru a se înscrie la bacalaureat. Anul trecut nu a reușit să promoveze examenul astfel că în sesiunea din iulie va da examenul pentru a treia oară.

"Anul trecut nu am luat dar acum m-am pregătit mai bine și sper că o să iau, adică sigur o să iau. Anul acesta dau la matematică dar vreau să dau și la română. Am picat doar la matematică dar vreau să-mi ridic un pic media", spune Diana Franţ.

Tot din prima zi au completat fișa de înscriere la bacalaureat și elevii din promoția curentă, însă sub stricta supraveghere a diriginților.

"Am organizat serviciul secretariat cu un program în două zile prelungit în așa fel încât cei care sunt din seriile anterioare și seria curentă seralul să poată să se înscrie în timp util", declară Sanda Josu - director Colegiul Nicolae Titulescu, Brașov.

Înscrierile se pot face până pe 30 mai. De la Colegiul Nicolae Titulescu vor susține examenul de bacalaureat în jur de 200 de elevi în sesiunea de vară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri