A început programul "O săptămână la munte"

Data publicării:
SAPTAMANA LA MUNTE

În această seară hotelierii îşi aşteaptă primii turişti care profită de programul "O săptămână la munte". Costurile sunt cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă.

Pentru cinci nopţi de cazare, fără servicii de masă,  turiştii plătesc, pentru o persoană, la o unitate de cazare de 2 stele, 161 de lei, la un hotel de 3 stele, 258 de lei, iar la patru stele, 368 de lei. Hotelierii au pregătit diverse atracţii pentru oaspeţi.

"Una dintre locaţii  are 135 de camere, ei pot găsi, jacuzzi, saună, biliard, focuri de tabără, muzică live în fiecare seară în restaurant", a spus  Andreea Păduraru - managerul unui hotel din Predeal. 

"Suntem la a noua ediţie şi în general a început foarte bine, am avut în ultimii ani o perioadă de scădere, dar acum se simte din nou o solicitare din partea celor cu venituri mai mici, a studenţilor", a precizat Ion Ioniţă - vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Programul se derulează până în 28 martie în Poiana Braşov, Predeal, Sinaia, Buşteni şi alte 9 staţiuni montane din ţară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri