A început simularea pentru examenul de Evaluare Naţională

Data publicării:
SIMULARE EVALUARE

Candidaţii au avut de rezolvat două subiecte: analiză gramatică pe un text liric şi o compunere despre o întâmplare dintr-o vizită făcută de fiecare elev. Examenul a durat două ore. Elevii au ieşit din sălile de clasă, majoritatea entuziasmaţi şi uşuraţi că subiectele au fost uşoare şi nu le-au dat multe bătăi de cap.

"A fost foarte simplu, nu mă aşteptam, la gramatică a fost uşor, iar la partea de literatură a trebuit să scriem mai mult", a spus un elev.

Profesorii de specialitate spun că simularea examenului de Evaluare Naţională nu a fost grea pentru că elevii au fost pregătiţi.

"Subiectele au fost lipsite de dificultate pentru că lucrurile acestea au fost parcurse şi s-a insistat pe fiecare cerinţă în orele de pregătire suplimentară pe care noi le-am desfăşurat", declară Elena Bălescu - profesoară de Limba şi Literatura Română  

Următoarea simulare pe care o vor susţine elevii se va desfăşura pe 19 februarie, la matematică, iar pe 20 februarie elevii vor fi testaţi la limba şi literatura maternă. Rezultatele examenelor vor fi afişate pe data de 7 martie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri