Accident grav la Azuga 

Data publicării:
ACCIDENT AZUGA

Şoferul unui autoturism care se îndrepta spre Braşov a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal o altă maşină.

"Nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed în curbă, a intrat în derapaj, a pătruns pe contrasens unde a intrat într-un alt autoturism", a declarat subinspector Georgian Drăgan - purtător de cuvânt IPJ Prahova.

O femeie a murit iar alte trei persoane au fost rănite grav. După ce, iniţial, au fost transportate la Spitalul din Sinaia din cauza stării grave în care se aflau, medicii de acolo au decis transportarea lor cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti.

Traficul pe Drumul Naţional 1 a fost blocat mai bine de 30 de minute în urma accidentului. După cerecetările poliţiştilor traficul a fost reluat pe un singur sens aproape patru ore până ce maşinile accidentate au fost ridicate.

Şoferii care au tranzitat zona au avut nevoie de multă răbdare. Traficul pe DN1 a fost cu atât mai aglomerat cu cât cei mai mulţi turişti care au petrecut Paştele la munte s-au întors acasă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală gravă şi ucidere din culpă pentru şoferul autoturismului care a pătruns pe contrasens şi continuă cercetările.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri