Accident tragic la Budila

Data publicării:
ACCIDENT BU DI LA

Tânărul era pădurar de mai bine de patru ani în localitate şI mergea în aproape în fiecare dimineaţă Cu motocicleta ca să verifice fondul forestier de care avea grijă.

Imediat după tragedie, vecinii tânărului au mers la locul accidentului pentru a vedea cu ochii lor cum s-a petrecut totul.

"Ştiţi cum e, aici noi avem mulţi ţigani şi noaptea mai dau atac la pădure. Acesta este programul la pădurarul de dimineaţă, pe vale să vadă ce s-a întâmplat", a spus Eugen Gâdre - localnic. 

 "Domne eu îi cunosc de oameni corecţi, cinstiţi, în special şi pe băiat. Cu motoare l-am văzut într-adevăr l-am văzut că umblă, cu motor cu maşină", a spus un localnic. 

Autorităţile care s-au deplasat la locul incidentului, au constatat decesul tânărului şi au deschis o anchetă. Poliţiştii spun că motocicleta pe care o conducea băiatul, nu era înmatriculată, iar acesta nu deţinea nici permis pentru un astfel de autovehicul. În această dimineaţă tânărul nici nu era echipat corespunzător.

"Motociclistul nu purta cască de protecţie şi probabil că acest aspect a contat esenţial în deznodământul fatal", a declarat cms. şef Liviu Naghi - purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov. 

Băiatul şi familia acestuia erau cunoscuţi chiar şi de primarul din localitate, având în vedere că tatăl său este unul dintre consilierii locali. Se pare că, seara trecută, tânărul sărbătorise Floriile cu familia, aşa că anchetatorii trebuie să stabilească dacă victima consumase băuturi alcoolice.

"La zilele astea cred că se consuma, nu e o problemă. Erau două sărbători la ei în familie, era ziua lu maică-sa şi ziua de Florii", susţine  Irimia Marşavela - primar Budila 

Anchetatorii aşteaptă acum rezultatele necropsiei efectuate de specialişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri