Sari la conținut

Adrian Ropotan pleacă de la Petrolul

Adrian Ropotan mai are și două oferte din străinătate, însă are șanse foarte mari să se transfere la Pandurii, acolo unde este dorit de președintele gorjenilor, Narcis Răducan. Mijlocașul de 29 de ani profită de o clauză din contractul cu Petrolul, potrivit căreia putea să plece oricând de la gruparea ploieșteană, în cazul unei oferte superioare. Mijlocașul poate să ajungă exact la echipa împotriva căreia a debutat în Liga 1.

Pe 18 martie 2006, Ropotan a jucat primul său meci în partida Pandurii - Dinamo, scor 0-2. După nouă ani, fotbalistul născut la Galați este pe cale să semneze chiar cu gorjenii. Adrian Ropotan a strâns 18 meciuri în Liga 1 în tricoul Petrolului, reușind să marcheze de două ori.

Ploieștenii se află în această perioadă în cantonament în Antalya, iar primul meci de pregătire a însemnat și prima victorie. Echipa preluată în această iarnă de Constantin Schumacher a trecut cu 1-0 de Tabriz, o formație de primă ligă din Iran. Unicul gol al meciului a fost izbutit de Romain Inez, în minutul 17.

Pe aceeași temă