Sari la conținut

Alianţa PDL-PNL, oficială la Braşov 

Oficial, de astăzi alianţa dintre PDL şi PNL funcţionează la nivelul judeţului Braşov. Liderii celor două partide, George Scripcaru şi Aristotel Căncescu au anunţat astăzi că cele două formaţiuni vor avea proiecte comune la nivel judeţean şi cel mai important, vor susţine acelaşi candidat la preşedenţia României.

Deşi la Braşov s-a format astfel o singură formaţiune de centru-dreapta, aceasta nu are încă un lider comun şi niciun sediu, însă reprezentanţii celor două partide urmează să desemneze un lider odată ce şi alianţa va deveni legală din punct de vedere juridic. În urma acestei uniuni, Partidul Social Democrat se vede acum în minoritate în Consiliul Judeţean, astfel că sunt aşteptate şi surprize în ceea ce priveşte schimbarea din funcţiile de conducere de la instituţiile subordonate.

"Hotărârea am luat-o ca urmare a deciziilor la nivel central, în PNL şi PDL, de a constitui o structură politică de centru dreapta care să colaboreze în plan parlamentar, în plan local şi de asemenea, să susţinem un candidat unic la preşedinţie", declară George Scripcaru - preşedintele PDL Braşov.

"Nu cred că va fi o problemă. Am avut o colaborare şi în Consiliul Judeţean, aţi văzut, n-am mai avut conflicte, am colaborat foarte bine cu opoziţia de până acum, care era PDL-ul, sper să ne înţelegem foarte bine şi în continuare", declară Aristotel Căncescu - preşedintele PNL Braşov.