Alimentele pentru nevoiaşi întârzie

Data publicării:
AJUTOARE UE

Alimentele europene ar putea ajunge mai greu, în acest an, la beneficiari. Motivul: procedura de distribuţie a fost schimbată, iar mulți dintre beneficiari sunt acum induşi in eroare de datele care apar pe cuponul pe care l-au primit prin poştă. Fiecare tichet are pe spate numele unităţii unde trebuie să se prezinte beneficiarul ca să-şi ridice alimentele, din momentul în care este anunţat că aceste ajutoare sunt disponibile.

Mulţi braşoveni însă sunt induşi în eroare din cauza datei de pe tichet, pe care o confundă cu termenul de predare al alimentelor şi astfel cred că au ratat şansa de a-şi ridica pachetul. În plus, nu a fost stabilit nici centrul de distribuţie a alimentelor. Până anul trecut, către primării a livrat Consiliul Judeţean, dar de anul acesta Guvernul a decis ca producătorii să livreze alimentele primăriilor, iar prefecturile să supervizeze activitatea.

Distribuţia ajutoarelor ar trebui să înceapă după 16 noiembrie. Anul trecut, în municipiul Braşov au fost peste 13.000 de beneficiari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri