Sari la conținut

Au cerut buletine suplimentare

A fost coadă la urnele din cantina studenţească A complexului Memo, acolo unde cei mai mulţi care au venit să voteze au fost studenţii. Înainte cu două ore de inchiderea urnelor a fost nevoie de suplimentarea buletinelor de vot cu încă 400. Reprezentanţii secţiei de votare susţin că nu se aşteptau la un număr atât de mare se votanţi. Până la ora 19, pe listele suplimentare au votat peste 800 de persoane.

"Am avut un număr de buletine iniţial de 1917 şi tocmai le-am suplimentat cu încă 400. Sper să ne ajungă. Studenţii parcă nu se mai termină, deşi le-am sugerat să meargă şi la alte secţii de votare.", a declarat Daniela Boşneagă, preşedinte secţie de votare.

Şi în Poiana Braşov numărul buletinelor de vot a fost suplimentat, acolo unde cei mai mulţi care au votat au fost turişti.

"Au fost preluate de la o altă secţie de votare din Braşov care a avut o prezenţă mai scăzută, 400 de buletine de vot şi au fost predate biroului electoral numărul 43.", Claudiu Petra - purtătorul de cuvânt al BEJ Braşov.

La secţia de votare din Poiana de Braşov au fost predate iniţial 500 de buletine de vot.