Au început înscrierile în clasa pregătitoare

Data publicării:
CLASA PREGATIROARE

În numai două ore la uşa secretariatului Şcolii Generale Nr. 11 s-au adunat mai bine de 20 de părinţi. Majoritatea au venit pentru a fi siguri că vor prinde un loc la această şcoală care le oferă şi un program after school unde îşi pot lăsa copiii până la ieşirea de la servici.

"Stăm gard în gard cu şcoala, ştim ce am păţit în anii trecuţi când se face aglomeraţie prea mare, drept dovadă că mai sunt mici neconformităţi care trebuie rezolvate ca să nu ne trezim că ajungem în ultima zi", ne-a spus o mămică.

Dacă anul trecut şcoala a solicitat înfiinţarea a patru clase pregătitoare, în anul şcolar următor vor fi cinci clase. Şi asta din cauza cererilor tot mai numeroase. Elevii vor fi selecţionaţi în funcţie de criteriile impuse de minister.

"Îi înscriem pe fiecare în parte, în măsura în care se prezintă la noi la şcoală. După aceea urmează arondarea", spune Tudoriţa Albu - directorul Şcolii Generale Nr. 11 Braşov 

Prima etapă în care părinții pot completa și depune online sau la unitatea de învățământ cererile de înscriere în clasa pregătitoare se încheie în 14 martie. La nivelul şcolilor din între judeţul au fost aprobate 216 clase pregătitoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri