Au rămas fără alimente

Data publicării:
ALIMENTE

Ioan Bostan spune că până acum câteva zile nu a ştiut de campania de distribuire a ajutoarelor sociale, din partea Uniunii Europene. Are un fiu de 27 de ani cu handicap. Astăzi a fost pentru prima dată când şi-a ridicat ajutoarele sociale, însă nu a primit decât două sticle de ulei şi un kg de zahăr.

"Acum aflu că se mai dă ceva supliment. Nu am ştiut că se dă", spune Ioan Bostan.

Cazul bărbatului nu este unul. "Sunt categorii de persoane care vin şi îşi cer drepturile acum motivând că nu au fost informaţi. Noi nu mai avem decât în limita stocului, deci ce avem, dăm. Eu sunt foarte dezamăgită că o campanie asiduă, cu mass-media, prin televiziune şi prin presă s-a făcut din 3 octombrie 2013" , declară Ligia Comşa - reprezentant Direcţia de Asistenţă Socială Braşov. 

Din cele aproximativ 13.000 de persoane, beneficiari ai ajutoarelor sociale, peste 4000 nu au venit să îşi ridice produsele alimentare. În momentul de faţă mai sunt aproximativ 900 de kg de zahăr şi 500 de litri de ulei în depozitul Direcţiei de Asistenţă Socială Braşov.

În Făgăraş aproape 1.000 de persoane nu au venit să-şi ridice ajutoarele sociale iar acum în depozite au rămas nedistribuite 1.600 de conserve de carne și 90 de cutii de miere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri