Sari la conținut
News Alert

BASCHET. Încă o victorie pentru Olimpia

A fost un joc controlat în mare parte de gazde, elevele lui Dan Calancea câştingâd trei din cele patru sferturi. Olimpia a condus la pauza mare cu scorul de 47 la 39 iar în actul secund jucătoarele au ridicat piciorul de pe acceleraţie doar în ultimul sfert, câştigat de oaspete.

Cea mai bună jucătoare a partidei a fost a fost Carla Bartee, care a încheiat meciul cu 26 de puncte, 9 recuperări şi 2 pase decisive. Irimia, cu 19 puncte şi Sharpe, cu 18 puncte au avut contribuţii importante pentru braşovence. Dupa 8 runde disputate, Olimpia CSU Braşov a acumulat 11 puncte şi este pe locul 5, în condiţiile în care are şi două partide în minus faţă de alte competitoare.

Pentru formaţia de sub Tâmpa, urmează un alt joc pe teren propriu. Sâmbătă 7 noiembrie, de la ora 16:00, braşovencele vor primi replica celor de la Universitatea Cluj. Un succes al Braşovului, ar garanta locul 3 la finalul turului, iar în cazul unui rezultat bun obţinut şi în etapa a 10 a, la Arad, ar face ca Olimpia CSU Braşov să încheie turul pe locul secund, după liderul Sepsi Sfantu Gheorghe.

Pe aceeași temă