BASCHET. Înfrângeri pentru CSU Sibiu şi Gaz Metan Mediaş

Data publicării:
BASCHET CSU SIBIU

Bihorenii au condus cu 50 la 42 dupã primele 20 de minute. Milos Bojovic a fost cel mai bun om de pe parchetul Sălii Transilvania, cu 25 de puncte inscrise, patru recuperări şi o pasă decisivă. La final, CSM Oradea s-a impus la 17 puncte diferenţă, 91 la 74 şi a bifat a cincea victorie consecutivă în meciurile oficiale cu CSU Sibiu.

Şi cealată reprezentantă a Sbiului în Liga Naţională a pierdut în etapa a doua. La Tâgu Mureş, echipa gazdă, a bifat prima victorie stagională după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 89 la 80. La pauză, gazdele aveau un avantaj de 10 puncte, scor 42 la 32.

Goran Martinic a avut o reuşită superbă pentru BC Mureş în ultimele 20 de secunde ale întâlnirii şi astfel şi-a trecut în cont un total de 15 puncte. Ivan Ivanovic a închis tabela la 89-80 şi a fost desemnat cel mai bun marcator, cu 26 de puncte şi 13 recuperări.

Medieşenii se întorc în sala proprie în runda viitoare când întâlnesc Steaua Bucureşti, iar studenţii de la CSU se deplasează la Rovinari pentru meciul cu CS Energia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri