BASCHET. Olimpicele se pregătesc de play-off

Data publicării:
OLIMPIA BASCHET

Joi, de la ora 19:00, la Sfântu Gheorghe se va disputa prima partidă a seriei care se joacă după sistemul cel mai bun din trei meciuri. Meciul al doilea al seriei va avea loc duminică, 22 martie, de la ora 16:00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași" din Brașov. Dacă va fi nevoie de un meci de departajare, acesta se va juca în data de 25 martie la Sfântu Gheorghe.

„Chiar dacă toată lumea ne creditează cu șansa a doua noi vom face tot posibilul să câștigăm două meciuri și să mergem în semifinale. Evoluțiile din returul campionatului ne îndreptățesc să sperăm la un rezultat favorabil. În meciul de la Sfântu Gheorghe am condus în mare parte din timpul de joc și au fost doar câteva momente în care am greșit și am pierdut mingi importante care până la urmă au decis soarta jocului. Va fi un meci extrem de interesant în care pe parchet vor fi unele dintre cele mai bune jucătoare din sezonul regulat. Vom încerca să profităm de punctele noastre forte și să speculăm punctele lor slabe", a spus Dan Calancea - antrenor Olimpia CSU Braşov.

Tot în această perioadă, la Sfântu Gheorghe a avut loc ședința președinților de club și s-a stabilit ca pentru locurile 5-8 să se desfășoare un turneu în care se va juca după sistemul fiecare cu fiecare. Turneul va avea loc în perioada 29-31 martie, urmând ca la biroul federal din data de 23 martie să se stabilească orașul care va fi gazdă a acestui turneu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri