Sari la conținut

BASCHET. Probleme la CSU Sibiu

Directorul tehnic, Mircea Vulc și-a dat demisia din conducerea clubului de baschet, după 44 de ani sub culorile echipei. Vulc a refuzat să facă declarații referitor la demisia sa. CSU Sibiu a câștigat singurele sale titluri de campioană, în 1995 și 1999, când antrenorul echipei era Mircea Vulc.

Echipa de baschet a Sibiului a rămas și fără actualul antrenor, după ce Dragan Petricevic și-a dat demisia acum două săptămâni. CSU a ieşit din lupta pentru titlul de campioană, dar are încă șanse în Cupă.

"Este o atmosferă delicată acuma la echipă, în primul rând din cauza rezultatelor, pentru că jucătorii, conducerea tehnică sunt afectaţi de rezultatele din ultima perioadă. Dar, pentru aia, jucătorii trebuie să-și vadă de treaba lor, ei se pregătesc, se antrenează, mai avem încă meciuri în campionat, mai avem Final Four-ul Cupei României", a declarat Horaţiu Floca - director tehnic CSU Sibiu.

CSU Sibiu, singura echipă a Sibiului într-o ligă națională, a ratat anul acesta principalul său obiectiv, accederea în play-off. Până la finalul campionatului, Cătălin Vulc a fost numit antrenor interimar al echipei. Pentru sezonul viitor conducerea clubului negociază cu Dan Fleșeriu, fost antrenor la CSM Târgovişte.