Sari la conținut

Bere şi muzică live la Oktoberfest

Localnici dar şi turişti veniţi din toate colţurile lumii, ca să se bucure de zilele de festival în Braşov, au arătat încă din prima seară de Oktoberfest că distracţia este pe primul loc şi că uneşte oamenii dincolo de orice graniţe.

"Noi suntem din Republica Cehă, din Zlín şi, petrecerea asta perfectă, atmosfera deosebită de aici, ne-au făcut vacanţa absolut fantastică", spune un turist.

Şi cum muzica bună şi dansul stârnesc setea şi mai ales foamea, petrecăreţii nu s-au lăsat prea mult aşteptaţi şi au dat năvală la standurile cu preparate specific bavareze şi, bineînţeles, la butoaiele cu bere rece, iar muzica de petrecere de pe plaiurile mioritice, care a ridicat în picioare pe toată lumea.

Mulţi şi-au amânat planurile personale şi, cu mare chef de distracţie, au mai păstrat încă o zi din concediu ca să se bucure de festival.

"Sunt de 13 ani plecată în Italia, Bologna, dar aşa ceva nu am văzut acolo. E super, super! Ne simţim nemaipomenit!", spune o petrecăreaţă.

"Trebuia să plec mâine dimineaţă şi când am auzit de festival, am mai amânat cu o zi plecarea, ca să mai rămân în Braşov", spune un turist.

În cele 10 zile de festival care au mai rămas, organizatorii promit surprize din cele mai felurite. Printre ele se numără şi un concurs de Miss care are ca premiu o excursie în Bavaria. Ultima zi de Oktoberfest este 14 septembrie.

Pe aceeași temă