Braşovul are două eleve de 10 

Data publicării:
ELEVE PREMIATE

Miruna Alexandra Stancu este singura din Braşov care a luat 10.00 la Evaluarea Naţională. Eleva a urmat şcoala gimnazială la Colegiul Naţional "Dr Ioan Meşotă". La finalul celor patru ani de studiu a avut media de admitere 9.97. Chiar dacă s-a pregătit intens pentru evaluare, eleva a recunoscut că nu a fost un examen uşor.

"M-am bucurat foarte tare nu pot spune că m-am aşteptat fiindcă am fost foarte speriată de toată treaba cu examenul şi încă nu m-am gândit mai departe încă nu ştiu ce o să fac", spune Miruna.

O elevă de la Colegiul Naţional "Andrei Şaguna" a fost singura din judeţ cu media 10 la bacalaureat

Lorena Budulan este singura elevă care a obţinut 10 pe linie la bacalaureat. Este absolventă a Colegiului Naţional „Andrei Şaguna" din Braşov, unde a urmat profilul de Matematică Informatică. Spre surprinderea tuturor ea nu va continua studiile la o faculatate de profil ci se va îndrepta spre Universitatea de Arte din Bucureşti.

"Vreau să studiez în domeniul designului vestimentar iar o meserie nu mi-am ales, voi vedea pe parcursul facultăţii", a spus Lorena Budulan.

Cele două eleve de 10 au fost astăzi premiate de inspectoratul şcolar în cadrul unei videoconferinţe organizată de Ministerul Educaţiei.

În 2013 la Braşov au fost 20 de medii de 10 la Evaluarea Naţională, iar la bacalaureat nici un elev nu a avut nota maximă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri