Bucurie şi tristeţe după închiderea urnelor 

Data publicării:
REACTII PARTIDE

Cei mai bucuroşi după închiderea urnelor au fost social-democraţii, pe care exit-poll-urile de după vot i-au desemnat căştigători.

"Rezultatul arată că proiectele cu care am venit în faţa cetăţenilor şi de-a lungul timpul şi cele pe care le-am propus pentru Parlamentul European sunt credibile şi braşovenii şi românii au încredere în noi", declară Răzvan Popa, candidat la Parlamentul European, PSD.

La sediul Partidului Democrat Liberal atmosfera a fost rezervată. Liderii aşteaptă rezultatele finale ca să vadă unde se plasează partidul.

"Ne aşteptam la o prezenţă mai mare la vot la un interes mai mare pentru alegerile europarlamentare dar...poprul e suveran, noi îi respectăm părarea", declară Dragoş David, candidat PDL.

Pentru liberali prognozele nu s-au adeverit. Se aşteptau să obţină un procent cuprins între 20 şi 23 la sută.

"Preşedintele Crin Antonescu a anunţat că îşi dă demisia sunt convins că o va face pentru că e un om de onoare după care, noua conducere, primul lucru pe care trebuie să îl facă este o analiză amănunţită a cauzelor care au dus la acest rezultat. PNL dacă se regăseşte şi se întăreşte, poate să meargă singur în campania electorală de la prezidenţiale, precum şi în următoarele campanii electorale sau poate să facă o alianţă pe partea dreaptă.", declară Sebastian Grapă - senator, PNL.

Următoarele alegeri din România vor avea loc în toamna acestui an când va fi ales un nou preşedinte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri