Bugetarii s-au întors la muncă

Data publicării:
BUGETARI

La Agenţia pentru Protecţia Mediului Braşov, angajaţii au venit la muncă exact ca într-o zi normală. Au adus cu ei ouă şi cozonac, dar nu au întins mese prin birouri aşa cum făceau pe vremuri. Doar doi angajaţi de la Agenţia pentru protecţia Mediului sunt astăzi în concediu legal, susţine conducerea instituţiei. 

"Cu excepţia cazurilor de concedii legale planificate, suntem în efectiv complet. Încercăm să ne revenim să ne reluăm atribuţiile", declară Adrian Aldea - comisar la Garda de Mediu Braşov.

La Primărie, în schimb, angajaţii au venit punctual la muncă. Mulţi au adus cu ei pachete cu mâncare, pe care le-au pus la rece pe pervazul gemurilor.

"O parte dintre colegi au fost nevoiţi să-şi ia liber, având în vedere că astăzi copiii sunt în vacanţă, cei care au copii de scoală au rămas în concediu, ceilalţi au venit la muncă ca într-o zi normală", spune Sorin Toarcea - purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov 

Săptămâna viitoare, angajaţii din instituţiile publice vor avea parte de o nouă minivacanţă. Guvernul a decis să le dea liber în 1 şi 2 mai, când este Ziua Internaţioanlă a Muncii. Ziua de 2 mai va fi recuperată sambătă, 26 aprilie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri