Sari la conținut
News Alert

Câinii fără stăpân, promovaţi pe internet 

Sesiunea de fotografiere a patrupedelor care pot fi adoptate este în plină desfăşurare. În fiecare zi animalele sunt scose din cuşti şi fotografiate de personalul azilului în mai multe ipostaze.

Pozele vor fi încărcate pe un site de adopţii. Lângă fotografii fiecare câine va avea date despre vârstă, stare de sănătate, locul unde a fost capturat şi data la care a ajuns la adăpostul din Stupini.

Cei interesaţi vor putea adopta şi la distanţă, adică pot suporta cheltuielile lunare pentru întreţinerea animalului. Procedura de adopţie la distanţă a fost lansată la Braşov în urmă cu câteva săptămâni şi deja există persoane care au ales să aibă grijă de câte un animal.

Site-ul de prezentare a maidanezilor va fi gata în câteva zile şi va fi administrat de Serviciul de Gestionare a Cîinilor fără Stăpân, în colaborare cu Asociaţia „Milioane de Prieteni".

"Această modalitate cred că poate fi până la urmă mult mai facilă pentru iubitorii de animale cei care nu pot să se deplaseze la adăpost sau vor să vadă aceşti câini", a declarat Adrian Atomei - viceprimar Braşov.

Adăpostul de la Stupini poate găzdui până la 340 de câin adunaţi de pe străzile Braşovului.