Capitala drift-ului

Data publicării:
CAPITALA DRIFT-ULUI
Zgomotul şi mirosul de cauciuc încins au stăpânit sfârşitul de săptămână pista de la Prejmer. Piloţi din Franţa, Ungaria, Italia sau România s-au aliniat la startul Campionatului European de Drift. Iulian Jumunga este cel mai tânăr participant al competiţiei de la Braşov şi pilotează de mai bine de doi ani chiar dacă împlineşte 18 ani peste doar câteva zile. 
 
Locul întâi în Etapa Naţională de Drift a fost ocupat de Dimitri Illiuk din Ucraina, după o confruntare strânsă cu românul Sorin Ene. 
 
Locul trei la etapa naţională de drift a fost ocupat tot de un român, Răzvan Frăţianu. Pe margine, pasionaţii de drift au tresărit la fiecare demonstraţie a maşinilor de pe circuit.
 
Organizatorii spun că anul acesta, competiţia a adus concurenţi importanţi din toată Europa.
 
Finala unei etape a Campionatului European de Drift "King of Europe" a avut loc duminică, atunci când au urcat pe scenă cei mai buni trei şoferi din ultimii 16 rămaşi în competiţie. Astfel locul întâi a fost câştigat de Adam Kerenyi din Ungaria, locul doi a fost ocupat de pilotul italian Francesco Conti  iar Nicolas Delorme din Franţa, s-a clasat pe locul trei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri