Concert caritabil la Sala Patria

Data publicării:
CONCERT ANDRIES

Melodiile celebre ale interpretului au făcut deliciul publicului aseară la concertul extraordinar susţinut la Sala Patria. Cunoscutele versuri ale piesei "Parcul" au deschis recitalul cântăreţului care a urcat pe scenă alături de prietenii săi Ioana Mîntulescu, Berti Barbera şi Sorin Romanescu. 

Spectacolul a durat o oră şi jumătate şi a fost o reinventare a albumului de debut al cântăreţului "Interioare", lansat în urmă cu 30 de ani. Şi nu întâmplător, tot cu ocazia evenimentului, artistul şi-a sărbătorit pe scenă împlinirea a 60 de ani de viaţă.

"Era normal să ajung şi la Braşov cu acest concert pentru că eu m-am născut în Braşov. Mă bucur şi mai mult că lucrul acesta se întâmplă într-o stare atât de specială pe care o avem noi toţi că facem acest lucru pentru această fundaţie", a spus Alexandru Andrieş.

Întregul eveniment a fost organizat de Fundaţia Hospice Casa Speranţei, cu scopul strângerii de fonduri pentru bolnavii aflaţi în grija organizaţiei.

"Fondurile pe care noi reuşim să le strângem din vânzarea acestor bilete vom acoperi îngrijirea pentru pacienţii cu boli incurabile", a declarat Gabriela Tokes - reprezentantul Fundaţiei Hospice Casa Speranţei. 

Concertul a strâns peste 450 de spectatori şi este pentru a doua oară când fundaţia Hospice îl aduce pe scenă pe celebrul artist.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri