Concurs de biatlon la Râşnov

Data publicării:
BIATLON RASNOV

Pe Valea Cărbunării, la startul competiţiei s-au poziţionat cadeţi, juniori şi seniori, atât fete cât şi băieţi, de la nouă cluburi sportive din ţară. Hunor Gego practică schi biatlon de mai bine de 8 ani şi spune că a moştenit pasiunea pentru acest sport de la tatăl său. Se antrenează la Clubul Sportiv Miercurea Ciuc, iar la competiţia de la Râşnov a fost primul care a trecut linia de sosire.

"A fost bine. Am tras 0-0 şi la culcat şi la picioare. O dată am mai tras aşa cu 0 în viaţa mea acum doi ani", a spus Hunor Gego, sportiv.

După antrenamente şi şedinţe tehnice, concurenţii au ieşit pe traseu.

"Fiecare categorie are o distanţă de parcurs: 10 km seniorii şi juniori, 1, 7,5 km juniorii doi şi juniorii trei, 7,5 km junioarele şi senioarele şi 6 km junioarele doi şi trei. La categoria cadeţi şi cadete au 4,5 şi 5 km, cu penalizare 40 şi 30 de secunde fiecare ţintă neatinsă", a spus Ştefan Urs - preşedinte comisia arbitri.

Cupa Oraşului Râşnov se desfăşoară la baza sportivă pe un traseu modernizat odată cu desfăşurarea Festivalului Olimpic al Tineretului European, în anul 2013.

reporter: Ruxandra Morar
operator: Dan Dascălu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri