Constantin Zotta crede în slavarea de la retrogradare

Data publicării:
ZOTTA FC BRASOV

Relaţia tensionată între el şi antrenorul braşovenilor, Ilie Stan, restanţele financiare dar şi obiectivele stegarilor pentru 2014 au fost punctele atinse de fostul arbitru.

"Avem aceleaşi obiective şi atâta timp cât noi l-am dorit pe Ilie Stan, este normal ca noi să lucrăm foarte bine împreună. El nu mi-a spus că vrea să plece, eu nu vreau să plece", a declarat Constantin Zotta, directorul general al FC Braşov.

Pe lângă problemele de comunicare din sânul conducerii, fotbaliştii braşoveni aşteaptă rezolvarea problemelor financiare, unele restanţe în rândul jucătorilor ajungând şi la 6 luni.

"Cât de curând, maxim la mijlocul sau sfârşitul săptămânii viitoare, vom achita restanţele faţă de jucători, şi lucruile vor reveni la norma. Eu nici nu mă gândesc să nu terminăm acest campionat pe poziţia 10-11", a mai spus Constantin Zotta.

Stegarii au încercat în acestă iarnă aducerea, sub formă de împrumut, a lui Javier Velayos. Spaniolul de la CFR este dorit însă în lot de noul antrenor Vasile Miriuţă iar o revenire sub Tâmpa pare puţin probabilă. La capitolul plecări, Romeo Surdu este cel mai aproape de o despărţire de clubul braşovean. Atacantul are o clauză în contract care îi permite să plece în cazul unei oferte favorabile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri