Corona - UTA, în direct la Digi24 Brașov

Data publicării:
corona 20fotbal-57281

În etapa viitoare, elevii lui Daniel Bona vor întâlni pe teren propriu UTA Arad, duminică, de la ora 13.30 în direct la Digi 24 Brașov, în derby-ul etapei. Meciul din runda a 19-a continuă seria partidelor dificile care a început cu înfrângerea din runda trecută de la Oradea cu FC Bihor și continuă cu meciurile de la Timișoara cu ACS Poli și acasă cu CS Mioveni.

Rezultatele din primele 3 etape ale returului au fost însă de partea brașovenilor, pașii greșiți făcuți de contracandidate menținând echipa pe locul I în serie. Locul secund, și cel care mai asigură promovarea în prima ligă, este ocupat în acest moment de ACS Poli Timișoara cu 27 de puncte iar treapta a treia aparține arădenilor cu 23 de puncte, dar și cu un meci în plus disputat.

De menționat că în acestă săptămână au continuat întâlnirele dintre conducerile Coronei și a Oțelului Larissa pentru a stinge litigiu legat de transferul jucătorilor Martac și Ștefan. Astfel, Corona Brașov va putea înainta un dosar complet pentru a obține licența de participare în Liga I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri