Sari la conținut

Cosmin Bodea a plecat de la FC Braşov

Fostul fundaş al stegarilor a rezistat practic doar două jocuri pe bancă, timp în care a înregistrat un egal în deplasare la Baia Mare şi o înfrângere pe teren propriu cu FC Caransebeş.

"Pe mine m-a nemulţumit atitudinea jucătorilor şi în special atmosfera de pe stadion. Eu am jucat atâta timp la echipa asta şi cred că am avut un cuvânt de spus în exprimarea mea ca jucător şi pentru mine a fost o ruşine să îmi strige demisia din a doua etapă", spune Cosmin Bodea.

Decizia finală a fost luată de Bodea după o şedinţă de câteva ore la sediul clubului unde a participat şi administratorul juridic al clubului.

"După mai multe ore de negocieri cu Cosmin nu am reuşit să îl conving să rămână era prea supărat după meciul de sâmbătă şi atunci am căzut de acord în condiţii amiabile să ne despărţim", spune Vasile Dochiţa - preşedinte FC Braşov

Interimatul pe banca celor de la FC Braşov este asigurat de Mihai Stere, secundul lui Bodea. El va conduce antrenamentul de marţi şi va fi pe bancă la meciul din Cupa României de miercuri, din deplasare cu echipa din Liga a patra, FC Păuleşti. Numele noului antrenor principal al braşovenilor va fi cunoscut în zilele următoare, principala variantă vehiculată fiind cea a lui Adrian Szabo. În acest moment, Szabo este coordonatorul centrului de copii şi juniori de la FC Braşov.


Redactor: Adrian Susanu
Operator: Răzvan Rădache

Pe aceeași temă