COVASNA. Marş pentru dreptate, la Sânzieni

Data publicării:
COMEMORARE SANZIENI

Aproape 1000 de motociclişti din întreaga ţară s-au adunat din nou la Sânzieni pentru a comemora 40 de zile de la pierderea colegului lor accidentat .

„Nu cred în întâmplări. Nu cred că se întâmplă fără rost. Şi cred că asta a fost o jertfă din partea lui Dumenezeu, să pornească ceva, să se rezolve nişte treburi care trebuiau rezolvate", a precizat Agnes Sebestyen, soţia motoclistului decedat

La Sânzieni a venit şi motociclistul care a fost înjunghiat de localnici atunci când a încercat să-şi ajute colegul. „Opt zile am stat la spital, încă o săptămână acasă şi trebuie să am grijă încă 12 săptămâni. Plămânii mai au nevoie de 12 săptămâni", a spus Pal Tamas, motociclistul rănit în accident.

Motocicliştii au ţinut un moment de reculegere şi au aprins lumânăriîn memoria colegului lor. Prin acest marş au vrut să tragă un semnal de alarmă autorităţilor pentru ca acestea să facă lumină în cazul accidentului de luna trecută.

Adunarea motocicliştilor de la Sânzieni a decurs fără incidente. Accidentul în care şi-a pierdut viaţa Sebestyen Attila a avut loc pe 10 august. Bărbatul a pierdut controlul motocicletei când a încercat să evite o minoră de 11 ani ce traversa printr-un loc nepermis şi a fost proiectat într-un zid. Motociclistul a fost declarat decedat în urma impactului, dar există voci care spun că ar fi fost linşat de rudele fetei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri