Cristina Zamfir pleacă de la Corona 

Data publicării:
ZAMFIR

Interul venit de la Tomis Constanţa în urmă cu cinci ani a ajuns la finalul contractului cu formaţia de sub Tâmpa şi nu a ajuns la un acord pentru prelungirea lui.

"Iniţial am vrut să semnez acestă prelungire, dar a doua zi, când trebuia să o semnez, nu am mai fost căutată. A durat o lună şi jumătate, am spus că vreau să mă gândesc şi nu am mai fost căutată nici până ziua de astăzi", Cristina Zamfir - jucătoare Corona Braşov.

De partea celaltă conducătorii Coronei spun că au făcut demersurile necesare pentru ca handbalista de 26 de ani să continuă la Braşov şi din sezonul viitor.

 "Noi am făcut draftul de contract. Eu personal după câteva zile i-am spus hai să semnezi, e a spus - nu vin mă mai gândesc. De ce? Mi-am deschis telefoanele. Considerm că ne-am înţeles şi toate doleanţele nu le-am pus pe masă şi am fost de acord, aşteptăm să vină să semneze", Ioan Preda - preşedintele secţiei de handbal Corona Braşov.

În acest sezon Corona Braşov a obţinut medaliile de bronz în Liga Naţională şi a evoluat în semifinalele Cupei EHF şi a fost eliminată din optimile de finală ale Cupei României. O altă jucătoare a Coronei aflată la final de contract este pivotul Daniela Raţiu. Restul jucătoarelor şi stafful tehnic sunt în continuare sub contract cu echipa braşoveană.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Dan Dascălu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri