Depozitare la standarde europene

Data publicării:
DEPOZIT FRIG

Proiectul se vrea a fi cea mai mare platformă logistică din judeţ, iar pentru asta s-a lucrat mai bine de un an. De aici producătorii din domeniul alimentar se pot aproviziona în permanenţă cu produse proaspete. Noul centru poate depozita 4500 de paleţi dar oferă şi servicii complete de control şi ambalare a produselor alimentare, mai ales pe timp de vară.

" Oferim toată gama de servicii logistice, de la depozitări, manipulări, cross docking, peaking, ambalări în caserole preformate, în caserole cu termo-forming, atmosferă modificată, managementul stock-urilor, a datelor de expirare ", susține Ovidiu Iliescu - director general al depozitului.

" Avem un soft de gestionare a depozitului de ultimă oră, de la recepţie până la livrare ", spune Cosmin Tudoriu - coordonator IT în cadrul depozitului.

Întreaga investiţie în parcul logistic a ajuns la 10 milioane de euro.

" Prin realizarea lor s-a făcut un pas înainte şi de fapt aceste tipuri de investiţii trebuie să dezvolte. Avem foarte multe produse tradiţionale, avem foarte mulţi producători mici. De marketingul lor nu se poate ocupa nimeni, trebuie sprijiniţi de asociaţiile de asemenea producători ", spune  Simion Creţu - directorul ADR Centru.

70% din banii alocaţi proiectului vin de la Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Regional.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri