Digi24 BRAŞOV. Mădălina Zamfir va prezenta „Turist acasă” în fiecare marți

Data publicării:
img 208954-38977

- Brașovul este, prin definiție, un oraș turistic. Ce ar mai fi de văzut, mai ales pentru brașoveni?

Mădălina Zamfir: Emisiunea „Turist acasă” își propune să le arate brașovenilor orașul lor așa cum nu îl știu. În afara obiectivelor turistice deja consacrate din orașul și județul nostru, sunt multe alte locuri superbe, dar care nu au fost până acum explorate și exploatate. „Turist acasă” are ca scop exact acest lucru: să le arate oamenilor locurile de lângă ei, locuri pe care nu le cunosc.

- Te-ai simțit vreodată turist acasă?

Mădălina Zamfir:Am avut ocazia să mă simt turist acasă în perioada în care eram studentă în București și veneam ocazional în Brașov. Reușeam să văd cu alți ochi Brașovul, să apreciez mult mai mult aerul curat, forma munților și nu în ultimul rând, oamenii.

- Ce aduce, în prima ediție, emisiunea „Turist acasă”?

Mădălina Zamfir:În prima ediție o să cunoaștem istoria cetății Feldioara și povestea cavalerilor teutoni în Țara Bârsei, dar o să aflam și povestea organistului de la Biserica Neagră.

- Ai avut emoții la filmare, simți o strângere de inimă la prima emisie?

Mădălina Zamfir:Am avut emoții la prima filmare, am trăit foarte intens momentul, pentru că, într-adevăr, în mintea mea în acele momente există doar gândul că încep un drum nou și frumos alături de Digi24 Brașov.

- Există un loc pe care și tu l-ai descoperit, cu surprindere, în timpul filmărilor pentru emisiune?

Mădălina Zamfir:Un loc frumos și plin de istorie pe care l-am descoperit în timpul filmarilor pentru emisiune este Cetatea Feldioara. Nu m-am gândit nicioadată că acel loc poate avea trecutul pe care l-am descoperit cu ajutorul filmărilor pentru emisiune. În afară de locuri noi despre care aflu și eu pe această cale, am ocazia să cunosc și oameni speciali din Brașov, oameni care au ceva de povestit. Îi vor cunoaște și telespectatorii Digi24 Brașov în emisiunea „Turist acasă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri