Drumul dintre Braşov şi Harghita, surpat

Data publicării:
DRUM SURPAT

De mai bine de cinci ani, drumul care leagă localităţile Caţa şi Drăguşeni se prăbuşeşte. Şi mai grav este că zona nu este semnalizată. A fost la început, însă hoţii de fier vechi au furat şi indicatoarele, astfel că şoferii care trec pe aici riscă în orice moment să cadă în capcană.

Anul trecut, o femeie care trecea cu maşina pe aici, a căzut în această râpă şi a fost la un pas să îşi piardă viaţa. Solicitaţi să intervină reprezentanţii Consiliul Judeţean Braşov au propus o soluţie - devierea drumului. Lucrările ar costa aproximativ 2.000.000 de lei.

Primarul comunei Caţa se gândeşte însă, la o variantă care a mai dat rezultate şi în trecut. "Încercăm, totuşi, să întărim malul râului Homorod şi să astupăm această gaură cu mult mai puţini bani decât deviaţia pe tronsonul acesta de un km jumătate", a spus  Gheorghe Vocilă - primarul comunei Caţa, PNL

Pe lângă faptul că asfaltul se surpă, şoseaua nu este semnalizată, iar în unele zone indicatoarele lipsesc cu desăvârşire. Din această cauză la intrarea în localitate, au avut loc în ultima vreme cinci accidente mortale, dintre care ultimul chiar vinerea trecută, în care o femeie şi-a pierdut viaţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri