Elevii de clasa a IV-a, evaluaţi 

Data publicării:
EVALUARE CLASA A4A

Diana Enachi este elevă în clasa a IV-a la Şcoala generală numărul 11. În urmă cu o săptămână a început rezolvarea modelelor de teste apărute pe site-ul ministerului Educaţiei. În fiecare zi a alocat câteva ore epntru evaluarea de astăzi. Tot la masa de studiu am găsit-o şi cu o zi înainte de testare.

"Mă pregătesc. Merge bine, mă descurc destul de bine, mi se par destul de uşoare", spune Diana

Testarea elevilor de clasa a IV-a a început azi dimineaţă la ora 9.00 şi a durat 60 de minute. După examen Diana şi colegii ei au răsuflat uşuraţi pentru că subietcele primite au fost mai uşoare decât se aşteptau.

"A fost foarte uşor, sper să fi făcut punctaj maxim. Cum ţi s-au părut faţă de teste pe care le-ai lucrat? uşoare, potrivite", spune Diana.

"Un text uşor, o poveste. Cuvintele au fost uşoare, nimic din ce n-am învăţat", a spus un elev.

Subiectele au fost de nivel mediu şi au testat abilităţile elevilor de a înţelege un text la prima vedere.

 "Subiectele au fost diferite dar foarte accesibile, au avut un text destul de lung dar din punct de vdere al vocabularului accesibil copiilor, nu au avut probleme cu înţelegera textului", este de părere învăţătoarea Elena Dumitrescu.

Joi copiii vor susţine proba la matematică. Următoarele evaluări vor fi  la clasele a II-a ;i vor avea loc între 2 şi 4 iunie iar la clasa a VI-a, în perioada 5-6 iunie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri