Eroi pentru o cauză nobilă

Data publicării:
BRASOV HEROES

Aproape 500 de participanţi au luat startul la competiţia cu scop caritabil. După ce şi-au ales cauza pe care să o susţină, şi-au putut alege şi traseul de 4 sau de 7 kilometri. Fiecare traseu a fost presărat cu obstacole: sărituri peste garduri, mers pe bârnă sau labirinturi.

"Mişcarea este foarte sănătoasă şi ne ajută în toate privinţele", spune un participant.

"Am venit pentru a susţine o cauză caritabilă, cea de la Asociaţia Copiii de cristal, îmi place mult şi mişcarea, sportul în general", spune alt participant.

"Este un eveniment pe de-o parte sportiv, dar în acelaşi timp şi filantropic care reuşeşte să adune oamenii din Braşov să facă mişcare, să aibă activitate fizică, astfel încât starea de sănătate şi de bine să fie din ce în ce mai bună şi în aceeaşi măsură să sprijine financiar proiecte sociale din Braşov", spune Radu Colţ - coordonator proiect Agenţia Metropolitană Braşov.

"Ce ne propunem noi este să mobilizăm comunitatea braşoveană, să se implice pentru a susţine o serie de cauze, o serie de proiecte pe care organizaţiile non-guvernamentale din Braşov le-au înscris în acest proiect", spune Oana Sava - coordonator comunicare, Fundaţia Comunitară Braşov. 

Potrivit organizatorilor, la ediția de anul trecut, s-au strâns în jur de 45.000 de lei, bani care au fost donați asociațiilor non-profit din Braşov.

Reporter: Mădălina Zamfir
Operator: Mihai Stan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri