Eveniment caritabil la Castelul Bran

Data publicării:
EVENIMENT CARITABIL

Castelul Bran a fost, în weekend, gazda unui eveniment caritabil demn de o casă regală.

În fortareața de la Bran a fost toată ziua agitație. Organizatorii evenimentului au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca recepția să iasă perfect, iar invitații să aibă parte de o primire demnă de rangul lor. Oaspeții au fost primiți în curtea castelului în acorduri de muzică clasică.

La recepție au fost prezenți douăzeci și cinci de invitați, reprezentanți ai înaltei societăți din Marea Britanie, Austria și România. Membrii Casei de Habsburg au raspuns bucuroși invitației de a găzdui evenimentul pe proprietatea lor și de a-i ajuta pe bolnavii aflați în grija Hospice.

"Încercăm să ajutăm de câte ori avem ocazia. Este important că oamenii au veniți din toată lumea aici ca să îi ajute pe cei de la Hospice." - Dominic de Habsburg, arhiduce al Austriei

"Hospice este parte din tradiția și din viața noastră și facem tot ce este în puterea noastră ca să îi ajutăm pe cei aflați în nevoie." - Sofia de Habsburg, arhiduceă a Austriei 

De la recepție nu puteau lipsi fondatorii fundației Hospice, britanicul Graham Perrols și prințesa Marina Sturdza.

"Am fondat Hospice acum 21 de ani, la Brașov, și acum vrem să construim unul și în București, deci ne extindem." - Graham Perrols, fondator Hospice "Casa Speranței"

"Bucureștiul nu are nicio facilitate pentru cei care se sting, nu numai adulți, dar și copii. În România incidența de cancer este nu numai foarte mare, dar, mai grav, nu este diagnosticat decât în fază terminală." - prințesa Marina Sturdza - fondator spiritual Hospice "Casa Speranței"

Recepția s-a încheiat cu un tur al castelului. A urmat apoi o cina sofisticată, cu iz regal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri