Fără apă caldă şi căldură în mai multe cartiere

Data publicării:
AVARIE TETKRON OK

Conducta a explodat ieri după-amiază, în jurul orei 17:00 în zona Aleea Constructorilor din cartierul Tractorul. Echipele de intervenţie au săpat imediat să caute avaria, dar când au ajuns la conductă şi-au dat seama că problema este una gravă.

"De la scurgerile de apă, într-un cămin de vizitare, infiltraţiile de apă au corodat conducta noastră. Asta înseamnă că a explodat conducta. Ne dăm toată silinţa ca, mâine seară, în jur de ora 18:00 să şi pornim", declară Nicolae Botezatu, maistru de zonă  

De ieri, la robinetele a 4.000 de abonaţi nu mai curge decât apă rece. Cei mai mulţi dintre oameni sunt nevoiţi acum să încălzească apă pentru a se spăla.

Nu este prima dată când se produc astfel de avarii în cartierul Tractorul. Sistemul de transport al agentului termic este cel mai degradat în această zonă. La anul, aici vor începe ample lucrări de schimbare a conductelor.

În sistemul centralizat de încălzire mai sunt doar 12.000 de abonaţi, iar sistemul este prevăzut pentru peste 86.000 de apartamente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri