FC Braşov a intrat în insolvenţă 

Data publicării:
INSOLVENTA FC

Oficialii stegarilor sunt hotărâţi însă să facă contestaţie la decizia tribunalului - "am achitat jumătate din sumă. Vom face toate demersurile necesare pentru a ieşi din această situaţie", îi linişteşte finanţatorul Ioan Neculaie pe suporterii echipei.

Tribunalul Braşov a admis cererea unei firma care a asigurat paza pentru clubul stegar şi a decis deschiderea procedurii de insolvenţă a societăţii care administrează gruparea FC Braşov, cu următorul termen de verificare stabilit pentru data de 3 iunie. Datoria clubului braşovean către societatea pază se ridică conform cererii depusă în instanţă, la aproximativ 70.000 de lei. Acţiunea a fost înregistrată în instanţă la data de 7 ianuarie 2015. La începutul lunii februarie, FC Braşov a virat 40.000 de lei în conturile firmei de securitate, adică mai mult de jumătate din suma datorată, şi se părea că nu vor fi probleme.

Braşovul este al şaptelea club din Liga întâi care intră în insolvenţă după Dinamo, Rapid, CFR, U Cluj, Petrolul şi Oţelul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri