Fitness în aer liber, în centrul oraşului. Au fost demonstraţii de kangoo jumps, bokwa sau real ryder

Data publicării:
FITNESS PIATA SFATULUI

Piaţa Sfatului din Braşov a fost plină de iubitori ai sportului şi de curioşi care au avut ocazia să încerce gratis cele mai noi forme de fitness. Kangoo jumps este una dintre ele.

"Este foarte distractiv, se poate practica, nu contează vârsta, de la 18 ani pâna la 70 de ani, este foarte eficient. În primul rând ajută la protejarea articulaţiilor, ajută la tonifiere, la slăbire", a precizat Zoli Csuros, instructor de fitness.

Nu toţi s-au încumetat să încalţe ghetele de kangoo, dar au ales să facă mişcare la rebound, o oră intensivă de aerobic pe o mini trambulină.

"Rebound-ul este în primul şi în primul rând un antrenament fitness cardio. Ajută foarte bine la arderea a cât mai multor calorii. Se adreseaza persoanelor de toate vârstele", a spus Rareş Coman - instructor de fitness.

Participanţii au fost invitaţi si la câteva zeci de minute de bokwa, real ryder si steel tonic. Evenimentul de fitness în aer liber se află la cea de-a treia ediţie, iar scopul este unul foarte bine stabilit: promovarea mişcării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri