FOTBAL. Adrian Szabo, eterna soluţie

Data publicării:
SZABO

Antrenorul braşovean îl înlocuieşte pe Cosmin Bodea care şi-a dat demisia după primele două etape din acest campionat. Este cel de al cincilea mandat al lui Szabo la cârma galben-negrilor, care au în acest moment ca obiectiv promovarea în prima ligă la finalul sezonului.

"Am şi acceptat foarte repede să revin vin înapoi considerând că am ceva de reparat la acest club. Şi să căutăm împreună cu colegii antrenori şi jucătorii să revenim anul acesta în prima ligă", a declarat Adrian Szabo.

În ciuda unui start de an slab, cu un singur punct în primele două jocuri, braşovenii rămân optimişti şi vor să se lupte până la final pentru revenirea în elita fotbalului românesc.

"Sperăm să aducem rezultate cât mai bune şi să ne atingem obiectivul. Obiectivul fiind promovarea, ce să fie? Avem un lot foarte bun, cu care putem să atacăm promovarea", spune Vasile Dochiţa - preşedinte FC Braşov.

În runda următoare stegarii se deplasează la Reşiţa pentru meciul cu Metalul, formaţie ce nu a adunat niciun punct în primele runde. Între timp, galben-negrii, cu Mihai Stere pe bancă, au trecut în turul următor al Cupei României după ce au învins în deplasare cu scorul de 3 la 2 echipa din liga a IV-a, FC Păuleşti. Goluri au marcat Inac de 2 ori şi Rusu. În faza următoare a Cupei României vor participa cele 18 echipe calificate din faza a V-a plus 14 echipe din Liga 1. Tragerea la sorţi va avea loc vineri, la ora 12:00, la Casa Fotbalului.


Redactor: Adrian Susanu
Operator: Lucian Păculea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri