Sari la conținut

FOTBAL. Amical câştigat de tricolorii mici

Brașovenii au deschis rapid scorul, iar "tricolorii" au egalat prin Ciubotariu, "cap" în urma unei lovituri de colț. La 1-1, România a ratat și o lovitură de la 11 metri, executată de Costache. După pauză, jucătorii pregătiți de Bogdan Vintilă au preluat conducerea prin reușita lui Kanaloș. Brașovul a reușit egalarea, dar Petre i-a readus în avantaj pe "tricolori". Kanaloș a majorat diferența la 4-2, în minutul 87. Juniorii se pregătesc pentru Turul de Elită, competiţie decisivă pentru calificarea la EURO 2015. La Birmingham, tinerii tricolori vor întâlni Slovenia, Norvegia și Anglia.

"Sunt mulţumit de jocul băieţilor, rezultatul e pe planul doi. Dacă ei reuşesc să joace bine, atunci automat şi rezultatul vine. Sunt mulţumit de jocul lor, de atitudinea lor. O să încerc să omogenizez lotul, sa aleg cel mai bun 18... muncim cu spor şi cu drag", spune Bogdan Argeş Vintilă - antrenor România U17.

"Nu avem emoţii, pentru că ştim că suntem foarte bine pregătiţi şi antrenorii îşi fac foarte bine treaba, avem un staff în spate care îşi face foarte bine treaba şi nu, nu pot să zic că sunt emoţii", spune Lucian Cosmin Oprea - jucător România U17.

Reprezentativa Under 17 a României încheie stagiul de pregătire de la Tărlungeni pe 24 ianuarie, cu un nou joc amical împotriva Unirii Tărlungeni. După o săptămână liberă, lotul se va reuni iar pe 31 ianuarie, pentru alte zece zile de pregătire în Antalya, Turcia.

Reporter: Liviu Beju
Operator: Lucian Păculea