FOTBAL. Cu Astra în Cupă

Data publicării:
FC BV

La tragerea la sorţi ce a avut loc la Casa Fotbalului, stegarii au fost repartizaţi în urna a treia în timp ce giugiuvenii au fost în prima grupă. Jocurile din șaisprezecimile, optimile și sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

„Va conta foarte mult forma de moment a celor două echipe când se va disputa meciul. Astra conduce acum Liga I, este o echipă bună şi sunt convins că va fi un meci foarte greu. Până la ora meciului putem şi noi să intrăm în formă iar ei să nu mai joace atât de bine. Noi vom dori să demonstrăm că ne putem bate de la egal la egal cu echipele de valoare din Liga I", spune Adi Szabo - antrenor FC Braşov. 

Astfel FC Braşov va fi gazdă în disputa ce va avea loc în perioada 27-29 octombrie, cu începere de la ora 14:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit de Comitetul de urgență.

Până în acestă fază a competiţiei FC Braşov a trecut de echipa din Liga a IV-a FC Păuleşti şi de divizionara secundă Rapid CFR Suceava. În campionatul Ligii a doua elevii lui Adi Szabo au urcat pe poziţie de play-off şi se pregătesc de meciul de pe teren propriu contra celor de la UTA Bătrâna Doamnă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri