FOTBAL. Dublă brașoveană în Liga a doua

Data publicării:
LIGA 2

Stegarii au început perfect meciul din Banat și conduceau cu 2 la 0 la capătul primelor 15 minute prin dubla lui Matei. Deși gazdele au revenit în joc la finalul primei părți, brașovenii au închis tabela cu două goluri realizate din lovituri libere de Avram și Buga.

Este pentru prima dată în acest sezon când stegarii reușesc două victorii consecutive și cu 25 de puncte acumulate se apropie la 3 puncte de podiumul seriei. Lider în acest moment este UTA Bătrâna Doamnă cu 29 puncte. În runda viitoare, FC Brașov are programat jocul de pe teren prorpiu cu Metalul Reșița, miercuri 25 noiembrie de la ora 14:00.

Un rezutat excelent a reușit și Unirea Tărlungeni care a învins fostul lider al seriei Gaz Metan Mediaș cu scorul de 2 la 0. Elevii lui Daniel Bona au fost bine organizați pe tot parcursul jocului și după o primă repriză echilibrață, brașovenii au dat lovitura în actul secund. Reșita suerbă a lui Petra și golul lui Șerban au adus o victorie importantă pentru Tărlungeni.

Cu acest trei puncte, gruparea de lângă Brașov a ieșit de pe pozițiile direct retrogradabile și în ciuda programului greu până la finalul anului speră să adune cât mai multe puncte. În runda viitoare, Unirea Tărlungeni joacă în deplasare cu Universitatea Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri