FOTBAL. Duel de foc sub Tâmpa

Data publicării:
FOTBAL COROCA CU FC BV

Runda a 14-a din acest sezon le găseşte pe cele două formaţii în coada clasamentului, cu emoţii în ceea ce priveşte evitarea retrogradării. Stegarii sunt pe locul 14 cu 10 puncte, în timp ce Corona este lanterna roşie, cu 6 puncte strânse.

Pentru acest derby local, clubul organizator ASC Corona a stabilit preţul biletelor pentru spectatori. Acestea pot fi cumpărate în zilele de vineri şi sâmbătă, între orele 10:00 şi 17:00, de la casa de bilete a Sălii Sporturilor, iar luni, începând cu ora 12:00 biletele se vor vinde şi la Stadionul Tineretului.

Intrarea generala costa 25 de lei, cu excepţia sectorului VIP, unde biletul va costa 100 de lei. Cele două cluburi braşovene au încheiat şi un protocol de colaborare, prin care Corona cedează vestiarul destinat gazdelor echipei FC Braşov şi a oferit şi un număr mai mare de bilete la sectorul VIP, în timp ce FC Braşov va întoarce serviciul cu biletele la meciul retur.

Pentru acest meci, ambii antrenori au probleme cu jucătorii suspendați. Astfel, la FC Brașov nu vor putea evolua Străuț și Cristi Ionescu, în timp ce la Corona vor lipsi Marc, Burlacu și Vranikovic. Disputa de luni, de pe Tineretului, este transmisă, în direct, de DigiSport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri