FOTBAL. Egalitate cu Concordia Chiajna

Data publicării:
CHIAJNA FC

Gazdele au condus până în primul minut de prelungiri, atunci când croatul Mislav Leko şi-a salvat echipa de la înfrângere. A fost ultimul meci din mandatul lui Marius Şumudică la Chiajna: antrenorul a fost demis la capătul unei perioade în care relaţia cu oficialii clubului a fost din ce în ce mai tensionată.

Concordia Chiajna a scãpat din mână trei puncte preţioase în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa lui Marius Şumudică a deschis scorul în meciul cu FC Braşov prin Bucurică, a cărui execuţie din afara careului l-a transformat în spectator pe portarul Iacob.

Oaspeţii s-au salvat de la înfrângere în primul minut de prelungiri. Croatul Leko a reuşit să îl învingă pe Matache deşi era căzut la pământ după un duel cu apărătorii gazdelor. Eliminat din nou în finalul meciului, Şumudică a văzut golul care a răpit victoria echipei sale din tribună.

S-a încheiat 1-1, rezultat care menţine ambele echipe deasupra locurilor retrogradabile din clasament.

Pentru Marius Şumudică a fost ultimul meci pe banca tehnică a Concordiei Chiajna. Oficialii echipei aflate pe locul 11 în Liga 1 au decis să rezilieze contractul cu antrenorul în vârstă de 44 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri