Sari la conținut

FOTBAL. FC Braşov a pus în vânzare noile abonamente

De la revenirea în ţară, stegarii vor avea încă o săptămână de pregătire până la primul meci oficial al sezonului, disputa din Cupa Ligii cu Astra Giurgiu.

"Start greu de sezon pentru FC Braşov a fost un turneu reuşit din toate punctele de vedere, aici vorbim de condiţiile de pregătire, de refacere şi mai ales de implicarea jucătorilor în antrenamente şi în meciurile amicale. Tot ce am realizat în acest stagiu ne îndreptăţeşte să abordăm cu optimism noul sezon", a precizat antrenorul Cornel Ţălnar.

Partida cu vice-campioana României este programată pentru vineri, 18 iulie, de la ora 21.00 pe Stadionul Tineretului. Galben-negrii rămân acasă şi pentru primul meci din Liga I, care se va disputa duminică 27 iulie, de la ora 21:00. Conducerea braşovenilor a anunţat între timp şi preţurile pentru abonamentele valabile în sezonul 2014-2015, care costă 80 de lei la tribuna I şi a-II-a, 100 de lei la sectoarele acoperite S şi T şi 350 de lei la sectorul VIP. Abonamentele sunt disponibile astăzi la stadul clubului dintr-un hypermarket precum şi on-line pe site-ul www.biletefcbrasov.ro.